Ochelari de Vedere, Ochelari de Soare, Lentile de Contact & Accesorii

0767.606.416

contact@adri-optic.ro

Program

In functie de locatie

Ploiesti

Romania

Ochelari de vedere

Home / Ochelari de vedere

Consultații Relaxante

La noi vei zâmbi întotdeauna!

Diagnostic Corect

Lasă-te în grija profesioniștilor!

Prioritatea noastră

Ochi sănătoși pentru o viață mai bună

Adri Optic

Optica ta. Optica familiei tale.

Principalul rol al ochelarilor de vedere este corectarea viciilor de refracție pentru a oferi o vedere mai clară. Acestora li s-au mai adăugat de-a lungul timpului și rolul de protecție a ochilor. Astfel au aparaut ochelarii cu lentile fotocromatice (heliomate) sau lentilele cu filtru PC.

Tratamentul antireflex

Pentru lentilele de ochelari a devenit un standard pentru ochelarii zilelor noastre. Acest tratament asigură protecția ochilor împotriva reflexiilor diferitelor raze de lumina incidente pe suprafața lentilei. În funcție de complexitatea tratamentului antireflex se mai asigura și îmbunătățirea contrastului, obținându-se imagini mai clare.

Tratamentul fotocromatic (heliomat)

Protejează ochii mai sensibili de razele puternice ale soarelui. Acesta este un tratament reactiv, care în prezența razelor de soare întunecă lentila. Cantitatea de lumină care trece prin lentilă către ochi este micșorată și se reduce disconfortul.

Lentilele cu filtru PC

Asigură o protecție suplimentară față de lumina albastră emisă de ecranele digitale (monitor, telefon, televizor plat). În funcție de nivelul de protecție acestea lasă să treacă o parte din lumina albastră nocivă sau o opresc în întregime.

Excited young woman in glasses showing thumbs up and smiling, praising good optic store, approve and like eyewear, standing on beige background.

Avantajele Adri Optic

Nu știm cum vei fi când ne vei trece pragul, dar știm cu siguranță cum vor sta lucrurile când vei pleca de la noi, pentru că noi îți oferim de fiecare dată servicii impecabile și-o doză consistentă de energie pozitivă.

LENTILE GRATUITE LA A DOUA PERECHE DE OCHELARI