Ochelari de Vedere, Ochelari de Soare, Lentile de Contact & Accesorii

0767.606.416

contact@adri-optic.ro

Program

In functie de locatie

Ploiesti

Romania

Servicii Optica Medicala

Servicii optica medicala - Adrioptic Optica medicala Ploiesti. Consultații oftalmologie adulți și copii, Servicii optometrie
Optica Medicala

Adri Optic

La Adrioptic pacienții ne devin repede foarte apropiați. E probabil semnul că afacerea noastră s-a construit în mod autentic în jurul așteptărilor: servicii de medicină oftalmologică, interpretare a rețetelor, selecția ramelor de ochelari în funcție de imperativele estetice și, evident oferte calibrate pentru bugetul fiecărui client în parte. Totul se întâmplă sub același acoperiș, cu suportul unor specialiști de ținută.

Cu noi vezi bine și ești văzut bine

Servicii de oftalmologie și optică medicală

Doctor și optometrist la dispoziția dvs.

Consult optometric gratuit la comanda completa de ochelari

Consultații oftalmologie adulți și copii

Consultația include întotdeauna examinarea polului anterior și a polului posterior și măsurarea tensiunii oculare, pentru detectarea precoce a eventualelor afecțiuni oculare sau generale.

Servicii optometrie

Adrioptic vă pune la dispoziție servicii de testare a acuității vizuale și de prescripție a rețetelor de ochelari pentru corectarea defectelor de vedere prin intermediul optometristului propriu.

Servicii optică medicală

Realizăm ochelari de vedere și ochelari de soare cu dioptrii folosind lentile de calitate însoțite de tratamente care le îmbunătățesc performanțele: antireflex, fotocromatic (heliomat), oleofob, filtru PC, durificare. În cadrul magazinului nostru de optică medicală pot fi realizați ochelari cu lentile monofocale, progresive sau office (degresive).

Consultanță specializată

Vă ajutăm să luați cea mai bună decizie pentru realizarea ochelarilor de vedere, alegerea ramelor și a lentilelor. Opticienii noștri vă vor explica diferența între tipurile de lentile și tratamentele acestora. Veți primi cele mai bune recomandări pentru alegerea corectă a lentilelor de contact precum și sfaturi pentru modul de folosire al acestora.

Reparații ochelari, montaj lentile

Realizăm încadrarea lentilelor în rama aleasă, tăierea acestora la dimensiune și montarea în ramă. Pentru ochelarii care prezintă probleme tehnicienii noștri pot realiza mici reparații: schimarea șuruburilor, reglarea sau înlocuirea brațelor,înlocuire pernițe, schimbare balamale.

Consultații Relaxante

La noi vei zâmbi întotdeauna!

Diagnostic Corect

Lasă-te în grija profesioniștilor!

Prioritatea noastră

Ochi sănătoși pentru o viață mai bună

Avantajele Adri Optic

Nu știm cum vei fi când ne vei trece pragul, dar știm cu siguranță cum vor sta lucrurile când vei pleca de la noi, pentru că noi îți oferim de fiecare dată servicii impecabile și-o doză consistentă de energie pozitivă.