Ochelari de Vedere, Ochelari de Soare, Lentile de Contact & Accesorii

0767.606.416

contact@adri-optic.ro

Program

In functie de locatie

Ploiesti

Romania

Lentile de contact

Home / Lentile de contact

Consultații Relaxante

La noi vei zâmbi întotdeauna!

Diagnostic Corect

Lasă-te în grija profesioniștilor!

Prioritatea noastră

Ochi sănătoși pentru o viață mai bună

Adri Optic

Optica ta. Optica familiei tale.

Lentilele de contact pot avea rol de corecție a viciilor de refracție minore, doar rol estetic sau ambele. În funcție de durata de utilizare acestea pot fi lentile de unică folosință ori cu întrebuințare multiplă. Evoluția tehnologiilor de fabricație și a materialelor a permis crearea unor lentile de contact performanțe. Acestea pot fi purtate până la 1 an cu respectarea instrucțiunilor de întreținere.

Lentile de contact zilnice

(sunt considerate de unică folosință) sunt recomandate pentru o perioadă de 12 – 24 ore. Sunt potrivite pentru persoanele cu sensibilități, alergii sau dacă le folosesc ocazional. Nu se recomandă curățarea, dezinfectarea în vedrea reutilizării.

Lentile de contact cu multiple utilizări

bilunare, lunare ori trimestriale, anuale sunt destinate a fi purtate perioade mai lungi. Acestea se pot purta în timpul zilei, în fiecare zi a perioadei pentru care au fost concepute. În fiecare seară vor fi date jos, curățate și lăsate peste noapte în soluție de întreținere. A doua zi dimineață vor fi aplicate și purtate din nou.

Lentile de contact colorate

sunt destinate schimbării culorii naturale a irisului. Acestea pot avea dioptrii pentru corectatrea viciilor de refracție sau pot avea doar rol estetic.

Lentile de contact Adrioptic Optica medicala Ploiesti. Lentile de contact zilnice, cu multiple utilizări & Lentile de contact colorate

Avantajele Adri Optic

La Adrioptic pacienții ne devin repede foarte apropiați. E probabil semnul că afacerea noastră s-a construit în mod autentic în jurul așteptărilor: servicii de medicină oftalmologică, interpretare a rețetelor, selecția ramelor de ochelari în funcție de imperativele estetice și, evident oferte calibrate pentru bugetul fiecărui client în parte. Totul se întâmplă sub același acoperiș, cu suportul unor specialiști de ținută.